Пазарджишката фотографка Нели Манчева участва със своя снимка в националния

...
Пазарджишката фотографка Нели Манчева участва със своя снимка в националния
Коментари Харесай

Наша фотографка участва в престижен национален фотоконкурс

Пазарджишката фотографка Нели Манчева взе участие със своя фотография в националния фотоконкурс „ Извори в България ”. Нели се включва в конкуренцията за втора година, този път със фотография на водопада в село Иванча, откъдето е нейният татко. След като схванала, че е разрешено да се качват и фотоси на водопади, решила, че си заслужава да разпространява обичания й Златен водопад. Той е един от общо девет по поречието на река Голяма река и се намира в покрайнината на търговищкото село Иванча.

Нели, която е част от Движението на българските майки и преподавател в Начално учебно заведение „ Васил Левски ”, взе участие в конкуренцията предходната година с кадър на фонтана на Тортата  в Пазарджик. Кадърът бе един от 50-те, показани на изложбата в София. Освен това нашата фотографка впечатли списание National Geographic, което разгласява фотография навръх водопада в Иванча.

Всеки, който желае, може да поддържа Нели Манчева, като гласоподава за фотографията в уеб страницата waterbridge.info. Крайният период, в който може да стане това, е 12:00 часа на 16 февруари.

Организатори на Националния фотоконкурс „ Изворите в България ” са Българска асоциация по водите и съдружие „ Аз обичам водата. Целта е да бъдат показани впечатляващи фрагменти с изворна вода от подземни и надземни източници, в това число минералните извори и гейзери в страната. Надпреварата е по случай Световния ден на водата – 22 март, и е част от самодейността „ Международен Воден Мост “.

Петдесетте най-впечатляващи фотоси още веднъж ще станат част от фотоизложба „ Изворите в България “, която ще бъде показана от 22 до 27 март в София. Десет от тези 50 фрагмента се избират от онлайн публиката, след електронно гласоподаване. Останалите 40 се показват от експертно жури.

Само пет от общо 50-те фотоси ще станат безспорни спечелили в състезанието през 2018 година Победителите ще бъдат оповестени на публична гала./Пазарджишка Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР