Пазарджиклийка, родила бебето си с песен на уста, накара медици

...
Пазарджиклийка, родила бебето си с песен на уста, накара медици
Коментари Харесай

Заснеха майка как ражда първото си дете с песен на уста

Пазарджиклийка, родила бебето си с ария на уста, накара медици от Родилното поделение към МБАЛ " Здраве " да се почувстват в действителност празнично на вчерашния Йордановден. Видео, снимано със единодушието на дамата, сигурно ще се трансформира в най-милия спомен освен за нея и фамилията й, само че и за всички присъстващи на необикновената и неповторима поява на нов живот.
Клипчето демонстрира по какъв начин родилката лежи на операционната маса, а до момента в който акушер-гинеколозите правят секцио, непринудено запява: " Яз за него съм родена и за него бент ке умра ". Макар националната ария да е отдадена на либето, в този миг проехтява като израз на майчина безрезервност, каквато пациентката е показала и по-късно.
Както си лежала на масата, по време на интервенцията тя внезапно възкликнала в припадък на наслада: " Много ми е хубаво! ". Някой от медиците като на смешка подхвърлил: " Ами с изключение на да вземеш да изпееш една ария ". Пациентката не чакала втора покана и изумила екипа с позитивизма и оптимизма си, запявайки прелестното фолклорно парче с душа и сърце.
" Виждали сме какво ли не в дългогодишната си процедура, само че това - родилка да пее, до момента в който я оперираме - не сме си и помисляли, че може да се случи! " - прочувствено описват медици.
Жената е от Пазарджик и е детска учителка. Още от първия ден се показала и като всеотдайна майка. Не се възползвала от опцията да остави най-малко за малко сина си на грижите на екипа, с цел да си почине - още от първия ден, пренебрегвайки болките, желала той да е колкото може повече време с нея.
Момченцето е първородното й дете. То е здравичко и с съвършени размери - 51 см и тегло 3200 година Още при раждането си юначето направило усещане и с хубостта си.
С позволението на екипа на Родилното поделение към МБАЛ " Здраве " публикуваме видеото с извънредно позитивното раждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР