Пазарът на алткойни показва бичи движения, като XRP и Cardano

...
Пазарът на алткойни показва бичи движения, като XRP и Cardano
Коментари Харесай

Нов алткойн остава бичи, Cardano продължава да се развива, Ripple вероятно ще спечели спора със SEC

Пазарът на алткойни демонстрира бичи придвижвания, като XRP и Cardano са водещи, като Cardano (ADA) преодоля равнището от $0.30.

Междувременно анализаторите предвидиха по-голям растеж на цената на Everlodge, токен, който увеличи цената си с над 100% през последните няколко месеца.

Трупането на XRP от страна на китовете продължава, до момента в който Ripple се доближава към завършек на делото със SEC

XRP на Ripple се оправя доста добре в последно време. В момента токенът се търгува на цена, близка до $0.70. Освен това вложителите в криптовалутата XRP наподобява са по-уверени, защото китовете trupat от ден на ден токени. Според компания за крипто разбори, наречена Santiment , монетата XRP не е била на това ценово равнище от 2 август.



Също по този начин хората, които имат от 100,000 до 1 милиард монети XRP, имат най-вече XRP токени, които са имали през 2023 година Това възходящо трупане идва, защото се планува Ripple да реализира съглашение със SEC. Адвокатът Джон Дийтън предвижда съглашение за $20 милиона или по-малко в границите на правосъдното дело против Ripple.

След неговия отчет цената на XRP е формирала бичи модел, който допуска, че в бъдеще монетата може да означи още облаги. Ако разгледаме графиката на цената на XRP, ще забележим, че цената на XRP е навлязла в бичи интервал.

Тя се търгува над 50-дневната и 100-дневната ЕМА, което е добър знак. В резултат на това през идващите седмици XRP може да означи още облаги.

Cardano (ADA) се изстреля над главната опозиция

Cardano (ADA) е заседнала в диапазон в продължение на месеци. За благополучие, в този момент цената на монетата се повишава. Миналия месец ADA отскочи от поддръжката от $0.24 и доближи значима линия на опозиция, съгласно анализатора Filbfilb . През ноември тя даже докосна равнището от $0.33 и се изкачи в допълнение.

Обемът на търговията с Cardano се е нараснал след пробива над равнището от $0.3. Цената на ADA също се е повишила до равнището от $0.342. През последните три седмици цената на ADA набъбна с 33%. Въпреки това вложителите би трябвало да наблюдават равнищата на опозиция при $0.35 и $0.38 за евентуален пробив.

Междувременно различен анализатор, Али Мартинес , също е оптимист за бъдещето на Cardano. Той счита, че наклонността на цената на Cardano е сходна на интервала от 2018 година до 2020 година Въпреки това той акцентира, че $0.47 е сериозното равнище на опозиция, което би трябвало да се следи за възможен бичи растеж на криптовалутата Cardano.

Everlodge (ELDG): Анализаторите са бичи настроени към ELDG токена

Криптовалути като Ripple и Cardano биха могли да отчетат по-голям растеж на цените в бъдеще. Но в този момент един нов състезател в крипто бранша, ELDG на Everlodge, притегля вниманието на вложителите , поради проекта си да промени метода, по който хората купуват и продават недвижими парцели .

Основната цел на Everlodge е да улесни вложението в недвижими парцели за повече хора. Досега вложението в тези парцели беше частично лимитирано единствено за богатите, тъй като за него са нужни доста начални пари. От Everlodge дават обещание да отстранят тази съществена спънка благодарение на NFT фракциониране .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР