Pay by Vivacom добавя още една нова и удобна функционалност.

...
Pay by Vivacom добавя още една нова и удобна функционалност.
Коментари Харесай

Pay by Vivacom позволява възстановяване на суми за вече направени покупки

Pay by Vivacom прибавя още една нова и комфортна функционалност. Чрез нея ползвателите на приложението имат опция да получат назад сума за направена към този момент покупка, която се трансформира в заем. Той може да бъде изплатен съгласно опциите и желанията на всеки клиент. Процесът е комфортен и напълно онлайн.

В персоналния профил на всеки консуматор на Pay by Vivacom се отбелязват преводите, които дават отговор на изискванията за прилагане на тази услуга. При допиране на текста „ Върни парите си “ се появяват елементи, с цел да се направи поръчка за заем от БНП Париба за цената на покупката. След сполучливо подадена поръчка протича общоприетата процедура по кандидатстване за заем. Одобрението е в границите на 15 минути, след което парите са налични непосредствено в цифровия портфейл.

Потребителите могат да разполагат със цената на преводи на стойност над 100 лева, за покупки на физически или виртуален ПОС терминали, осъществени преди 90 дни. Не е допустимо да се употребяват още веднъж пари от преводи към финансови институции, кредитни компании, брокери на скъпи бумаги, както и преводи за битови сметки и изтеглени пари в брой на банкомат.

Повече информация за новата функционалност на цифровия портфейл Pay by Vivacom можете да намерите тук.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР