Пътят между Карнобат и Шумен е затворен заради преобърната цистерна,

...
Пътят между Карнобат и Шумен е затворен заради преобърната цистерна,
Коментари Харесай

Пътят между Карнобат и Шумен е затворен заради преобърната цистерна

Пътят сред Карнобат и Шумен е затворен поради преобърната цистерна, потвърдиха от КАТ Бургас. Инцидентът е станал в сектора сред селата Прилеп и Подвис. Там се е обърнала цистерна. Екипи на полицията са към този момент на място, като прекосяването на коли е блокирано и в двете направления. Във връзка с предстоящото утежняване на времето, понижението на температурите и прекосяването на дъжда и сняг в планинските региони Агенция „ Пътна инфраструктура “ приканва водачите, на които им следва пътешестване през високопланинските проходи, да потеглят с коли, готови за неприятни метеорологични условия, да карат със скорост, съобразена с пътните условия, както и да не подхващат рискови маневри.

Прогнозата на синоптиците е, че с  понижението на температурите в планинските региони в Западна България и Предбалкана дъждът ще минава в сняг и ще се образува снежна завивка.

Екипи на пътноподдържащите компании наблюдават прогнозите и ще обработват  превантивно настилките против хлъзгавост и замръзване. Гражданите и транспортните компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура в страната от интернет страницата на АПИ –api.bg, както и когато и да е на денонощието на телефон 0700 130 20 в АПИ.​
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР