Пътят или техническа повреда са виновни за катастрофата с автовоз

...
Пътят или техническа повреда са виновни за катастрофата с автовоз
Коментари Харесай

Пътят или техническа повреда са виновни за катастрофата с автовоз на АМ „Струма“


Пътят или техническа щета са отговорни за злополуката с автовоз на Автомагистрала „ Струма “? Семейството и управляващите се разминаха в позициите си имало ли е разлив на масло на платното.

Превозното средство полетя от близо 10 метра, а водачът по-късно умря в болничното заведение.

Денят след злополуката стартира с почистване на мястото и втори оглед на произшествието. Според фамилията на водача главната причина за случая е пътната настилка.

„ На кръговото има разсипано масло, което никой от институциите не отиде да ревизира и опесъчи и да бъде безвредно. С минимална скорост на кръгово придвижване той кара автовоз и пада от ето там “, твърди дъщерята на умрелия Георги Петров.

„ Не е открит разлив на гориво и смазочни материали. Категорично няма. Пътното платно е чисто “, сподели Александър Рангелов от „ Пътна полиция “.

Водачът има позволение за шофиране от 2003 година. Не е използвал опиати и алкохол. Няма и спирачен път.

„ Версиите са доста, не би трябвало да навлизаме в елементи, няма да е честно към фамилията, нито към институции, притежател на пътя и по този начин нататък. Имаме механически неизправности, държание на лидера и доста други фактори “, изяснява Рангелов.

Мантинелите и сигнализацията на мястото на случая ще бъдат възобновени след края на огледите, споделиха за bTV от „ Пътна полиция “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР