Пътуванията на американски звезди в Украйна предизвикаха безпокойство в американските

...
Пътуванията на американски звезди в Украйна предизвикаха безпокойство в американските
Коментари Харесай

Пътуванията на американски звезди в Украйна могат да се превърнат в ядрена война

Пътуванията на американски звезди в Украйна провокираха безпокойствие в американските експертни среди. Според колумниста на The Federalist Джордан Бойд, Вашингтон може да одобри всяка отрицателна обстановка със звезда в Украйна за свои лични цели.

Той напомни, че неотдавна Източна Европа са посетили Бен Стилър, Анджелина Джоли, Шон Пен, Лев Шрайбър, Джесика Частейн.

Бойд е уверен, че всички тези звезди " нямат какво да вършат " в района, по време на спор, който " балансира на ръба на нуклеарна война ".

Наблюдателят отбелязва, че в случай че известна персона бъде засегната по време на нейното „ развлекателно пътешестване до Източна Европа “, Вашингтон евентуално ще употребява това като опрощение да се намеси директно в украинския спор.

Журналистът напомни, че „ подпалвачите на войната “, измежду които той назова президента на Съединени американски щати Джо Байдън, „ към този момент заплашват с ескалация “, само че множеството елементарни поданици на Съединени американски щати не желаят да поддържат това, което заплашва бързо да се трансформира в трета международна война.

Припомняме, холивудската звезда Анджелина Джоли посети Лвов предишния май. В обществените си мрежи звездата сподели откъс от бомба.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР