Пътуването с деца винаги е предизвикателство - задръствания, топлината в

...
Пътуването с деца винаги е предизвикателство - задръствания, топлината в
Коментари Харесай

На път с децата – как?

Пътуването с деца постоянно е предизвикателство - тапи, топлината в колата макар отворените прозорци или включения климатик и повтарящият се въпрос "Кога ще бъдем там? " не е тъкмо релаксиращо. Експертите дават препоръки за пътешестване без циврене и стрес.

Първият е за вярното детско столче - правилото е, че децата под дванадесет години или в случай че са по-малки от 150 сантиметра би трябвало да бъдат обезопасени в детско столче. Въпреки това, преди да пътувате с кола до други европейски страни, въпреки всичко би трябвало да се уверите, че знаете кои правила се ползват сега в страната на предназначение.

Изборът на верния модел е също толкоз значим. Тук е изключително значимо да се уверите, че детското столче е добре подплатено и по този метод предлага комфорт при седене на поколението. Специалните възглавници за врата също са потвърдили своята стойност за по-малки деца.

Уверете се, че имате задоволително храна - с възходящия апетит настроението в колата заплашва да се промени бързо. Задръстванията, топлината в транспортното средство и хленченето вършат останалото. Следователно, задоволително храна би трябвало да бъде опакована преди тръгване. Особено предлагаме дребни неща, които елементарно се хапват по време на шофиране, не капят и не се трошат. На дребните обаче би трябвало да се дава нещо за ястие по време на почивките, с цел да не се задавят при вероятно внезапна прекъсване.

Трябва да има положително развлечение в придвижването като „ Виждам нещо, което вие не виждате “, различаване на регистрационни номера, книги, филми и доста други. Възможностите за превозване на времето по време на шофиране са съвсем безкрайни и озаряват настроението даже и на най-дългите пътувания. Ако не ви се играе на стандартни игри, можете да употребявате таблет, с цел да превърнете задната седалка в кино с шофиране. За тази цел таблетите могат да бъдат снабдени с държачи и просто да се инсталират върху подглавниците.

Вземете практични аксесоари със себе си. Организатор на облегалката може да ви помогне да съхранявате игри, писалки доста по-оптимално и най-много безвредно в интериора на автомобила. Вариантите с интегрирана сгъваема маса са още по-практично решение, защото могат да се употребяват като рафт за игра за най-малките в допълнение към спомагателни варианти за предпазване. Друга практична екстра, изключително за лятната почивка, са щорите за прозореца. Те защищават дребните от прекомерно мощната слънчева светлина.

Доброто обмисляне е половината от пътуването. За да може то да протече безпрепятствено и най-много да бъде търпимо за децата, е значимо положителното авансово обмисляне. Това включва задоволително почивки, които се предлагат на всеки 1,5 - 2 часа шофиране. Това ще помогне за събиране на нова сила за останалата част от стадия. Оптималното обмисляне включва също разкриване на всевъзможни зони за отмора, в идеалния случай с детска площадка, разглеждане на забележителности и други забавни благоприятни условия за прекъсване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР