Патриотите ВМРО дават официален старт на кампанията си за евроизборите

...
Патриотите ВМРО дават официален старт на кампанията си за евроизборите
Коментари Харесай

ВМРО открива кампанията си за евровота на Великден, кани на хоро в София

Патриотите Вътрешна македонска революционна организация дават формален старт на акцията си за евроизборите на Възкресение Христово в столичния парк " Св. Троица " на следващия ден в 12 часа. 

На светлия християнски празник са поканени всички българи да се заловен на хорото и да слушат патриотичните български национални песни на Илия Луков и да потанцуват с ТФ „ Мездра “. Инициативата „ Да се хванем на хорото “, която е с поддръжката на лидера на листата на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Ангел Джамбазки, обикаля България към този момент от месец и ще продължи, до момента в който премине през всички огромни градове на страната.

На събитието ще участват лицата от листата на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ, управлението на партията и народни представители.  

Каним всички да се хванем дружно на хорото, тъй като хорото е национализъм, връзка с традициите и бащиното огнище, оповестяват от Вътрешна македонска революционна организация. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР