Патриотите от НФСБ защитиха заместник-министъра на транспорта Ангел Попов. На

...
Патриотите от НФСБ защитиха заместник-министъра на транспорта Ангел Попов. На
Коментари Харесай

Патриотите в защита на зам. транспортния министър Ангел Попов

Патриотите от НФСБ опазиха заместник-министъра на превоза Ангел Попов . На брифинг в постройката на Народното събрание депутатът от Оперативна програма Борис Ячев го отбрани от офанзивите на Българска социалистическа партия.

 Българска социалистическа партия връща дарените от брата на Георги Стоилов 400 лева
Българска социалистическа партия връща дарените от брата на Георги Стоилов 400 лева

Колегиално, като партийни приятели, ПГ на Българска социалистическа партия застава зад него

Попов съди транспортната организация, която стачкува против него. Тя към този момент е с лишен лиценз и патриотите допускат, че алените са наранени от това.

Според Ячев, Ангел Попов подхванал решителни ограничения за дисциплиниране на сектора. " Вървим в вярната посока ", счита патриотът.

Предлага се една претоплена гозба, уверен е Борис Ячев. Освен това левицата реагира като ранено животно - нападна. Патриотите считат, че Ангел Попов е в учредена на прекратената процедура да се издават фиктивни шофьорски книжки.

 Назначиха нови трима зам.-министри
Назначиха нови трима зам.-министри

В опазването на здравето, районното развиване и благоустройството и енергетиката

Припомняме, още при назначението на Ангел Попов за заместник-министър на превоза превозвачески организации стачкуваха против неговото предопределение . В писмо до премиера Бойко Борисов, те показаха и данни за злоупотреби от страна на Ангел Попов .

Те заплашиха, че ще откажат да работят със зам.-министъра. Той е ръководител на организация, която от 2011 година потъна и изобщо не е била по срещите в министерството на превоза и при решение на транспортните проблеми. Той се слави и като огромен транспортьор, само че към момента е притежател на компания, оповестена в неплатежоспособност, която не е ликвидирана и на една компания, която е без активност , обясниха тогава от сектора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР