Патриарх Неофит е добре и в отлично състояние. Това съобщи

...
Патриарх Неофит е добре и в отлично състояние. Това съобщи
Коментари Харесай

Патриарх Неофит е добре, съобщиха от болница "Токуда"

Патриарх Неофит е добре и в чудесно положение. Това заяви проф. Николай Младенов, шеф на клиниката по Анестезиология и интензивно лекуване в болница "Токуда ".

"Вчера патриархът е признат в болница "Токуда " в Клиника по кардиология при доцент Гелев с проблеми свързани с неговото здраве. Той има известни коморбидни болести, които са свързани с възрастта. В резултат на това при първичната оценка е преценено, че положението му има известна степен на сдържаност и поради това е преведено в най-високото ниво- реанимацията ", добави още той.

"Екипите на реанимацията, в това число и консултантите от неврологията, кардиологията реализираха съответния проект на проучване. Възстановени са съответните нарушавания, които бяха установени през вчерашния ден, и през днешния ден стартира неговата дейна рехабилитация ", разкри проф. Младенов.

"Когато се реши, че нещата са овладени и той може да възвърне естествените си витални функционалности и отговорности, той ще бъде изписан от болничното заведение. Заболяванията на патриарха са присъщи за хората на неговата възраст ", приключи проф. Николай Младенов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР