Пътни полицаи и ученици в съвместна акция предприеха проверки на

...
Пътни полицаи и ученици в съвместна акция предприеха проверки на
Коментари Харесай

Полицаи и ученици със съвместна акция в Кърджали

Пътни служители на реда и възпитаници в взаимна акция започнаха инспекции на водачи за алкохол и опиати в Кърджали, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи. Проявата е обичайната и бе отдадена на Световния ден за възпоминание на жертвите на пътнотранспортни катастрофи, напомнят от дирекцията.

Служители от бранш „ Пътна полиция “ и 10 ученици- доброволци от Общинския съвет по наркотични субстанции участваха в акцията в продължение на час на най-оживения бул. в Кърджали – „ Беломорски “. Под управлението на началника на бранша основен контрольор Георги Господинов са тествани 7 водачи, от които 1 за опиати, останалите- за алкохол, като всички проби са негативни.Установено бе, че един от тестваните автобили е без годишен механически обзор и на водача е формиран фиш.

Учениците, водени от ръководителя на Общинския съвет по наркотични субстанции Сезгин Бекир, лекар по логика на психиката и секретаря на съвета Валентина Грудева, раздадоха листовки на шофьорету по тематиката за приложимост на алкохол и опиати. Заради многото въпроси след края на акцията, които децата зададоха, бе отправена покана за нова среща със заетите в „ Пътна полиция “, допълват от ОД на МВР-Кърджали.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР