Пътната полиция започва нова акция с цел да се осигури

...
Пътната полиция започва нова акция с цел да се осигури
Коментари Харесай

МВР засилва присъствието си по магистралите и по пътищата между курортите

Пътната полиция стартира нова акция за да се обезпечи спокойствието на придвижването през летните месеци. Министерство на вътрешните работи ще ускори наличието си по автомагистралите и по пътищата сред курортите. Освен това ще следи за спазването на пътните правила от чужденци, минаващи през страната ни, изясни пред БНР Мария Ботева от Пътна полиция.

„ Преминаването през страната ни на директно пътуващи жители на трети страни през нашите ГКПП-та, както и засиления трафик, който се чака във връзка с потреблението на летните отпуски. Поради тази причина нашето внимание е ориентирано във всички тези посоки по сухопътните артерии, които водят към границите, сред границите в същото време по предстоящите най-натоварени трасета. Както знаем по принцип това са автомагистралите ", уточни тя.

По думите й в същото време вниманието ще бъде ориентирано и към артериите сред морските курорти, защото се знае, че там също има огромна посещаемост, както от български, по този начин и от задгранични туристи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР