Пътна полицияотчита значително увеличение в броя на водачите, шофирали в

...
Пътна полицияотчита значително увеличение в броя на водачите, шофирали в
Коментари Харесай

280 000 шофьори засече полицията с превишена скорост в Столична община от началото на 2023 г.

" Пътна полиция " регистрира доста нарастване в броя на водачите, карали в бус ленти в София, осведоми Българска национална телевизия.

Над 400 водачи са глобени за такова нарушаване от началото на годината. За предходната година случаите са към 100, заяви пред националната телевизия комисар началникът на отдел " Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи Николай Крушарски. " На фона на огромния трафик в София не можем да кажем, че има повече извършители, просто контролът от страна на полицията е засилен, също така се употребяват и камерите на Столична община ", изясни той.

Материалите за откритите нарушавания от чиновниците на Столичната община се изпращат към Столична дирекция на вътрешните работи, а полицията открива притежателя и му постанова санкция. Санкцията е за шофиране в бус лента е 50 лева Глобите се връчват незабавно и има много огромна събираемост, като водачите нормално заплащат вна момента.

Над 280 000 водачи са засечени да се движат с превишена скорост в София и останалите обитаеми места в Столична община. Ръстът на връчените санкции спрямо 2022 година е съвсем двоен, разясни комисар Крушарски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР