Пътешествията с кораб са едни от най-мечтаните приключения и са

...
Пътешествията с кораб са едни от най-мечтаните приключения и са
Коментари Харесай

Круизните кораби, на които мечтае да се качи всеки тийнейджър

Пътешествията с транспортен съд са едни от най-мечтаните завършения и са желани от доста младежи. Ето кои са най-хубавите круизни кораби:

Royal Caribbean Symphony

Това е най-големият круизен транспортен съд в света, който предлага по нещо за всяка възрастова група, само че младежите са тези, които сигурно ще му се насладят най-вече. Той разполага с лазерна сцена , многофункционално спортно игрище, л едена пързалка , спектакъл и кино.
 транспортен съд ThinkStock/Getty Images
Norwegian Joy

Тийнейджърите могат да се се любуват на фантастични виртуални екстри като лазери, симулатори, интерактивни видео игри, блъскащи колички. Също по този начин корабът има две многоетажни водни пързалки , а на горната палуба на кораба има oткрит парк за релакс с огромен телевизорен екран, басейн и озеленяване. А когато младежите огладнеят, те могат да задоволят гласа си в един от 29-те ресторанта.

Disney Magic

Disney Magic е един от най-уникалните круизни кораби на компанията Disney. Той е с тематичен дизайн и стъпквайки на борда ще се потопите в света на Дисни . Можете да откриете и още доста събития с друга тема, като да вземем за пример закуска с героите на компанията, кралско чаено празненство, празненство с принцеси и още доста други. А в случай че имате потребност от ободряване, на борда на Disney Magic ви чакат и три тематични аквапарка.-->
 транспортен съд ThinkStock/Getty Images
Carnival Vista

Този транспортен съд е подобаващ за деца сред 12 и 14 години. Те могат да се отърват от родителите си в персонални стаи за видео игри, а по-късно да вървят на тематични празненства в специфичните зали. На борда има и увеселителен парк . Ресторантите оферират обичаните храни на малчуганите – бургери и пица.

MSC Grandiosa

Този транспортен съд разполага с кино, стаи за видео игри и дискотека . Тийнейджърите могат също да се забавляват със стимулатор на формула 1, виртуална действителност, боулинг зала, спа, аквапарк, както и имат опцията да вземат участие във флаш моб . Специалното на този транспортен съд е, че се провеждат балове.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР