Пат Робъртсън, много популярен телевизионен евангелист, е видял видение, изпратено

...
Пат Робъртсън, много популярен телевизионен евангелист, е видял видение, изпратено
Коментари Харесай

Известен проповедник предрече само още 5 години спокоен живот преди ужасно събитие ВИДЕО

Пат Робъртсън, доста известен ефирен евангелист, е видял привидение, изпратено му, съгласно неговите думи, от Бог. Всевишният е предизвестил за бъдещето на Съединените щати, което се отнася и за останалия свят, оповестяват международните издания.

Робъртсън е създателят на християнската телевизионна мрежа "Клуб 700 ". Преди дни той е разказал за това, което Бог му е споделил за бъдещи събития. Така да вземем за пример, Доналд Тръмп ще завоюва на идните избори.

Новият мандат за президента на Съединените щати ще се окаже сложен: ще има два опита за нападение, ще стартират цивилен безредици, ще има война против Израел, която ще бъде потушена от Бог.

Също по този начин, съгласно думите на Робъртсън, доста огромен метеорит ще падне на Земята, което ще промени живота на цялото човечество. Петте години преди този момент извънредно събитие ще преминат умерено. Най-вероятно нещастието ще се окаже инициирана от Господ. По този метод Всевишният ще предотврати нуклеарните войни и други човешки борби. Господ няма да разреши да взривим планетата.

Заслужава да се означи, че Пат Робъртсън и преди този момент е правил сходни прогнози: в 1976 година той предсказва края на света през 1982 година Освен това през 1990 година излиза неговата книга „ Ново хилядолетие “, която разказва апокалиптични събития на 29.04.2007 година Засега нищо от думите на телевизионния евангелист не се е сбъднало, тъй че има доста подозрения по отношение на следващото му привидение.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР