Пастата за зъби има място не само в банята, но

...
Пастата за зъби има място не само в банята, но
Коментари Харесай

Защо трябва да имаме паста за зъби в колата?

Пастата за зъби има място освен в банята, само че и в жабката на колата. Благодарение на нея опитните водачи с лекост се оправят с някои не изключително приятни ежедневни обстановки. 
Оказва се, че тя може да помогне против замъгляването на прозорците. Наличието на климатик постоянно не взема решение изцяло казуса със замъгляването. Всъщност предното стъкло може да се замъгли даже в най-голямата горещина. Просто тъй като водачът е присъединил потока леден въздух към него, а зоната над дефлекторите се охлажда и влагата кондензира там. 
 8 неподозирани приложения на пастата за зъби, които ще улеснят живота ви 8 неподозирани приложения на пастата за зъби, които ще улеснят живота ви
Знаете ли, че може да излъскате до искра фугите на плочките в банята с елементарна паста за зъби? Днес ще ви споделим за тази и още няк...
Така че, с цел да избегнете замъгляване на прозорците, би трябвало да вземете превантивни ограничения. Тук на помощ идва пастата за зъби. Без значение каква марка е тя. Нанесете я отмерено върху стъклото. За задачата можете да употребявате както подобаваща по мярка четка, по този начин и остаряла четка за зъби. Изчакайте, до момента в който пастата изсъхне и по-късно я избършете със суха забрадка или салфетка. След тази операция стъклото няма да се замъглява дълго време. 
Пастата за зъби намира приложение и при разчистване на автомобилните фарове. В развой на употреба по повърхността им се образуват грозни драскотини. В резултат на това те се замъгляват. Можете да разрешите казуса като ги полирате. Най-лесният и на ниска цена метод е да употребявате паста за зъби. Факт е, че тя има абразивни свойства. Не само че са толкоз мощни.
В случая е по-добре да употребявате паста с избелващ резултат. Този вид артикули съдържат повече абразивни частици.
Преди да полирате фаровете, повърхността им би трябвало да се почисти усърдно, с цел да се отстранен всички замърсявания. След това вземаме чиста забрадка, за предпочитане от памучни нишки. Използвайте 1/4 от количеството в тубичката, което се разнася по повърхността на фара с плавни кръгови придвижвания. След това е належащо фаровете да се изплакнат усърдно. Ще останете сюрпризирани от резултата.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР