Първото споделено пространство за архитекти и дизайнери отвори врати в

...
Първото споделено пространство за архитекти и дизайнери отвори врати в
Коментари Харесай

Първата “лаборатория” за архитекти и дизайнери отвори врати

Първото споделено пространство за архитекти и дизайнери отвори порти в София.

Design Lab. е мястото, където подбрани експерти – архитекти и дизайнери, могат да работят в арт среда, изпълнена с разнородни събития, продуктови презентации и тематични образования.

Design Lab. предлага удобни работни места и лабораторен принцип на работа. Всеки резидент благодарение на материалната база може да съпоставя, опитва и да избира най-подходящите материали за основаването на своите планове.

ВИЖТЕ ПЪРВАТА „ ЛАБОРАТОРИЯ “ ЗА АРХИТЕКТИ И ДИЗАЙНЕРИ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Освен функционално пространство с всичко належащо, Design Lab. има обособени няколко зони за срещи с сътрудници и клиенти, както и зали за образование и събития.

Резидентите имат опция да работят по взаимни планове, състезания и да стават част от арт събития. Бъдещите по-амбициозни планове на Design Lab. включват сливане на експерти към определени публични дела като една от тях е възстановяване на детско кардиологично поделение.

Зад новаторската концепция стоят арх. Ивета Попова и арх. Ели Левтерова. Като създатели на “лабораторията” те споделят, че “основната задача на Design Lab. е да сплотява, въодушевява и основава нужните условия за ползотворната работа на същински професионалисти”.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР