Първото самостоятелно турне на Михаела Филева започва на 19 септември

...
Първото самостоятелно турне на Михаела Филева започва на 19 септември
Коментари Харесай

Михаела Филева започва турнето си от Пловдив

Първото независимо турне на Михаела Филева стартира на 19 септември в Летен спектакъл Пловдив. Талантливата певица ще показа концертната си стратегия в Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври). Красивата изпълнителка стартира подготовката си за националната обиколка незабавно след завръщането си от гръцкия остров Лимнос, където снима ново видео.

Под тепетата публиката ще види Михаела дружно с бенда й, беквокалистките от трио " Тринити " и танцьорите от RIO Crew. Творчески шеф на концерта е Бойко Щонов, който се погрижи и за образната страна на огромния концерт на младата звезда в зала 1 на НДК.

Феновете на харизматичната изпълнителка са в очакване на турнето, тъй като тя ще показа обичаните им шлагери, ще танцува, а в акустичната част ще показа страстта от най-чувствените си песни. Музикален шеф на шоуто е Борислав Бояджиев-Борче, който дружно с Красимир Тодоров, Васил Вутев, Васил Крумов и Александър Обретенов са подготвили запаметяващи се и въздействащи аранжименти.

Пропуските за турнето на Михаела Филева към този момент са в продажба на цени от 15 до 30 лева Налични са в мрежата на Ивентим и билетните центрове по градовете.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР