Първото подобие на сняг заваля във Варна. Земята побеля в

...
Първото подобие на сняг заваля във Варна. Земята побеля в
Коментари Харесай

Чудо: Варна видя нещо като сняг

Първото сходство на сняг заваля във Варна. Земята побеля в по-високите региони на морската столица и край града. Снежна мантия се вижда по пътя Аксаково - Албена, съобщи фоторепортерът на Радио Варна Румен Сарандев. В утринните часове слаб сняг преваля и в централните елементи.



Не се чакат още превалявания от сняг в Североизточна България.

През денонощието ще доминира облачно време, като по крайбрежието не е изключено да превали слаб дъжд и след среднощ там са вероятни частични заледявания.

Вятърът през нощта ще е слаб до сдържан от север, на следващия ден последователно ще се преориентира от изток и по здрач ще се усили.

От АПИ (Агенция " Пътна инфраструктура " ) обаче предизвестяват водачите, на които на следващия ден им следва пътешестване в Западна и Южна България, да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, съобщи БНР.

Очаква се намаляване на температурите и превалявания от сняг. В областите Благоевград, Пазарджик, Пловдив и Смолян е разгласен оранжев код за интензивни превалявания с формиране на снежна завивка сред 20 и 35 см.

Метеоролозите са определили жълт сигнален код за рисково време и превалявания от сняг в областите - Монтана, Враца, Ловеч, София, Софийска, Перник, Кюстендил и западната част на област Кърджали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР