Първото нещо, с което народните представители на ДПС ще се

...
Първото нещо, с което народните представители на ДПС ще се
Коментари Харесай

Станислав Анастасов от ДПС: Има нужда от ясен диалог

Първото нещо, с което народните представители на Движение за права и свободи ще се захванат в Народното събрание, е да се сглоби държавно управление на база на цели и на полезности, тъй като това е извънредно належащо, съобщи в студиото на „ 120 минути “ зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов.

„ Има потребност от явен разговор, какъв ще бъде формата и структурата на идващото държавно управление са вторични въпроси “, добави той.

Анастасов изясни, че в Движение за права и свободи не са били предизвестени за глобите към Пеевски и не знае къде се намира той сега, както и че желанието да не бъде в листите е било персонално негово.

„ При визитата в Турция имаше делегация на Държавно стопанско предприятие, а не на ръководителя на партията Мустафа Карадайъ. Делегацията се срещна с всички четири партии в Турция, както и с президента Ердоган “, сподели той.

Той съобщи, че обстановката с думата „ татковина “ при срещата сред Карадайъ и Ердоган е манипулативен превод.

„ Оригиналната дума, която господин Карадайъ употребява е „ прародина “, добави Анастасов.

Той добави, че Движение за права и свободи има доста ясна позиция, че Европейски Съюз би трябвало да води разговор с Турция и това е доста значимо за демократичното общество там.

„ Служебното държавно управление е почнало процеса на обособяване на 12-годишното слепване на партия от страна “, разяснява още зам.-председателят на Движение за права и свободи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР