Първото нещо което ще поискат от Изправи се! Мутри вън!

...
Първото нещо което ще поискат от Изправи се! Мутри вън!
Коментари Харесай

Служебното правителство даде въже на ВСС. Могат да се качат по него или да се обесят |

Първото нещо което ще изискат от " Изправи се! Мутри вън! " в новия парламент е чуване на служебния вътрешен министър Бойко Рашков и на служебния правосъден министър Янаки Стоилов по тематиката Гешев, с цел да обяснят на целия български народ какво тъкмо зло е Гешев. Това съобщи Николай Хаджигенов от коалицията в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

" Служебното държавно управление направи добър ход, подаде на Висш съдебен съвет въже, дадоха им опция да се качат на него или да се обесят, само че те най-вероятно ще се обесят. Вероятността да мине предлагането в този състав на Военновъздушни сили е към 1% ", сподели Хаджигенов.

" Това, което българските жители желаеха предходната година и което започнахме, по този начин както митингът не съумя директно да смъкна Борисов, по същия метод можем да кажем, че това е най-успешният митинг в новата ни история. За да няма замяна, би трябвало да има такива като нас, може би сме най-малките, най-шумните, най-агресивните, само че ние би трябвало да сме там, с цел да не разрешаваме да има замяна ", по този начин оцени работата на обединението Николай Хаджигенов.

Той разяснява и брифинга на " ИТН " в петък.

" Сигналът от Има Такъв Народ е неприятен. Видях монолог - това беше в жанр най-хубавите бойковски подходи, вид монолози на вагината. Някой различен е отговорен, не сме ние отговорни. Демикрацията значи разговор, не монолог ", сподели той.

Хаджигенов разясни, че Мая Манолова е била поканена на диалог с " ИТН " и това, че останалата част от обединението не са отишли на диалог, не значи че в обединението " Изправи се! Мутри вън! " имат обтегнати връзки.

За " Демократична България " Хаджигенов счита, че са подали добър сигнал, че не биха подкрепили всичко непременно и изрази мнение, че и " Изправи се! Мутри вън! " не биха подкрепили всичко непременно.

" Ние също не желаеме министерски места, само че дано си зададем въпроса кой ще направи тези промени, тези неща би трябвало да ги създадем ние, по тази причина влязохме в политиката. Не би трябвало да се позволява тази неточност, ние няма да влизаме, тъй като кой ще направи правосъдната промяна? ", пита Хаджигенов.

" Нашите условия са ясни - Гешев, правосъдна промяна, смяна на Конституцията, това са нашите условия, а не министерски кресла. Кой ще ги направи също има значение, тъй като в случай че е Николай Василев, той няма да направи нищо ", счита Хаджигенов.

Той също счита, че България има потребност от хора като Бойко Рашков.

" Без Българска социалистическа партия към момента не става, в случай че Движение за права и свободи решат да гласоподават против личното си отроче Гешев, по какъв начин ще ги спрем, а те са на ръба да се отърват от него. Движение за права и свободи се пробват да оцелеят стопански и политически, тъй че за какво да не гласоподават против Иван Гешев ", попита още Хаджигенов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР