Първото издание от новия сезон на формата България търси талант“

...
Първото издание от новия сезон на формата България търси талант“
Коментари Харесай

Сляпо момче изуми всички с имитациите си в „България търси талант“

Първото издание от новия сезон на формата „ България търси гений “ впечатли жури и аудитория с многообразието от гении. Сред претендентите да разкрият гения си в народен ефир най-силно усещане направи 31-годишният Андриян от село Лесковец.

Андриян е незрящ по рождение, само че споделя, че това не му пречи да реализира това, което желае, и по никакъв метод не го лимитира да се движи по улиците и да поддържа връзка обикновено. „ Животът на един незрящ човек е както си го направи “, споделя мощният мъж.

Според Андриян ние, българите, най-често гледаме неприятните неща, а би трябвало да гледаме положителното, тъй като неприятното така или другояче постоянно го има.

С появяването си на сцената Андриян провокира страховит възторг измежду аудитория и жури. Слепият мъж впечатли с паметните си фалшификати на известни българи: Тодор Колев, Бойко Борисов, Любен Дилов-син и Слави Трифонов се „ появиха “ на сцената на шоуто посредством удачната гласова реплика на Андриян.

След края на номера под оглушителните овации и крясъци на екзалтираната аудитория новият член на журито Славена Вътова със размах натисна „ златният бутон “, който прати незрящият Андриян непосредствено на финала на шоуто.

Сега ни остава да чакаме с неспокойствие новите фалшификати, с които Андриян ще ни изненада на финала на формата.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР