Първокласните парфюми със своя интензивен и наситен мирис са вече

...
Първокласните парфюми със своя интензивен и наситен мирис са вече
Коментари Харесай

50% отстъпка за унисекс парфюм от серията REFAN INTENSE eau de PARFUM

Първокласните парфюми със своя натоварен и кондензиран аромат са към този момент добре познати на ценителите на фините и елегантни аромати. Към тях иноваторите на REFAN непрестанно прибавят нови ухания, които са в крайник с новите трендове в света на парфюмите - „ екстрийм " и интенз " - разнообразни от добре познатата класика. Това са дълготрайни аромати с нараснал интензитет и обогатен състав с подчертана флорална прохлада или пикантни подправки, сочни плодови ноти или подчертани топли базисни дървесни акомпанименти.

Парфюмите са разграничени в три категории " ", " " и " ". Във всеки един от фирмените магазини на РЕФАН България до края на юни месец, в случай че закупите парфюм от 55 мл. от сериите " Women " или " Men ", можете да се възползвате от промоцията и да вземете към него един от " Unisex " ароматите на половин цена. Така вместо 48 лева за комплект парфюми - ще заплатите единствено 36. Цената на единичната численост също е извънредно атрактивна за предлаганото качество, а точно 24 лв..

Ако измежду огромното парфюмерийно обилие към момента не сте разкрили своя мирис, не се колебайте и изберете най-малко един от зашеметяващите парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM. Тяхната нова и атрактивна опаковка им придава първокласна визия, като ги трансформира в същинско парфюмно украшение и изтънчен подарък.

Магазините, в които можете да се възползвате от промоцията са:
Пловдив, улица „ Княз Александър I-ви " 16Пловдив, улица „ Капитан Райчо Николов " 35
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР