Първо, преди 25 години ориентацията на България стана факт, т.е.

...
Първо, преди 25 години ориентацията на България стана факт, т.е.
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Ориентацията на България е евроатлантическа

Първо, преди 25 години ориентацията на България стана факт, т.е. тя е евроатлантическа. Друг е въпросът какво тази ориентировка ни носи, какво ни носи наличието в тази част от света и до каква степен ние се възползваме. Това сподели в аудиокаста " Това е България " на " Фокус "  председателят на Стратегически институт за национални политики и хрумвания (СИНПИ) Калоян Паргов.

По думите му това е въпрос на нрав – приказваме отново за културата и културните разлики, само че във връзка с България сега, попадаме в един доста забавен интервал, а той е интервал на стягане на менгемето.

" Няма място за извъртане или място за уравновесена позиция – и по този начин, и по този начин, " Да, ние сме членове, само че въпреки всичко ", защото от нас и от така наречен наши сътрудници ще изискват дисциплинираност и послушание, което пък от своя страна в допълнение ще нагнети така и така нежния политически мир и напрежение в самото общество. Защото изборите са следващото доказателство за поляризацията на обществото и разделянето. Самите гласоподаватели, въпреки и малцинство, тъй като болшинството отхвърлят да гласоподават и да вземат участие в избора – 60% и от горната страна, бяха между тях разграничени и блокираха опцията някой да има изрично преимущество, с цел да може да каже " Аз съм и поемам тази отговорност поради този избор ", добави Паргов.

По думите му сега ни следва интервал на стягане на коланите.

" Друг е въпросът дали ще може да има постоянно държавно управление. Вече малко навлизаме и в злободневната политическа тема, която ни владее от 2 април всички – дали ще може да има постоянно държавно управление и да има подобен проектокабинет, който хем да отговори на упованията на жителите, в това число и негласуващите, поради тематиките, които стоят пред тях, хем да отговори на ползите на сътрудниците на тази общественост, от която ние сме част, евроатлантическа по смисъла на тази ориентировка и на това участие ", сподели още Паргов.
 
 
   
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР