Първо и преди всичко бих искал да кажа, че преди

...
Първо и преди всичко бих искал да кажа, че преди
Коментари Харесай

Клоп: Поне не загубих своя мач №1000 с 0:6 като Венгер

„ Първо и на първо място бих желал да кажа, че преди мача получих доста известия и не всички от тях бяха положителни. Мисля, че Арсен Венгер загуби своя мач № 1000 с 0:6, тъй че съм доста благополучен, че това не се случи! “

Думите са на Юрген Клоп след нулевото тъждество на водения от него тим на Ливърпул против Челси в едно от дербитата на кръга в британската Висша лгиа.

55-годишният немец засяга дуела на Арсенал против Челси през 2014 година, който „ топчиите “ изгубиха с 0:6 на „ Стамфорд Бридж “.

„ Ако всички останали 999 срещи изглеждаха като тази аз не мисля, че щях да стигна до 1000 мача - това е несъмнено! Всички знаем за обстановката, в която се намираме, както споделих преди мача, би трябвало да сме подготвени за дребни стъпки и сигурно това беше дребна стъпка през днешния ден “, разяснява Клоп.

„ Винаги е по този начин, когато не си в най-хубавата позиция и искаш да се измъкнеш от нея, много рядко е хората да са 100 % щастливи. Началото на първото полувреме беше положително, началото на второто полувреме беше доста положително, трябваше да се пазиме доста добре в доста по-дълги интервали. Беше див мач, под напрежение мач и от двете страни и Челси имаше своите моменти, несъмнено. Можехме и да вкараме, имахме и своите моменти. И по този начин, това е 0:0 и точка повече, в сравнение с преди мача - това е дребна стъпка. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР