Първо дойде бадемовото мляко, след това овесеното мляко. Сега предприемачите

...
Първо дойде бадемовото мляко, след това овесеното мляко. Сега предприемачите
Коментари Харесай

Алтернативите на млякото не трябва да подлудяват инвеститорите

Първо пристигна бадемовото мляко, по-късно овесеното мляко. Сега бизнесмените залагат, че идващото огромно нещо в млечните други възможности може да бъде открито в шамфъстъците и картофите.

Тригодишна американска компания, наречена Táche и Dug Drinks от Швеция, са измежду тези, които се борят да заменят млякото в купичките ви със зърнени храни със заместители на основата на ядки и зеленчуци.

Алтернативите на млякото може да са страхотни за потребителите, които желаят избор, без значение дали става въпрос за здраве или за резистентност. Но предходният опит демонстрира, че те не постоянно са осигурявали същата изгода за вложителите.

На пръв взор стартирането на млека с шам фъстък и картофи наподобява в точния момент. Заместителите на млечни артикули експлодираха в известност през последното десетилетие. В Съединени американски щати пазарът на млечни артикули на растителна основа е повишен с 15 % от 2019 до 2020 година, с 6 % от 2020 до 2021 година и с 11 % от 2021 до 2022 година, съгласно Euromonitor.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР