Първо, аз ще припомня, че Пловдивският панаир беше приватизиран от

...
Първо, аз ще припомня, че Пловдивският панаир беше приватизиран от
Коментари Харесай

ГЕРБ дава сделката на Гергов за панаира на съд

Първо, аз ще напомня, че Пловдивският панаир беше приватизиран от някогашния съдружен сътрудник на „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “ – Българска социалистическа партия, и то до момента в който госпожа Корнелия Нинова беше заместник-министър и отговаряше за Пловдивския панаир. Това сподели пред публицисти в Народното събрание депутатът Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

Те умерено могат да се съберат и да обследват изцяло този проблем от неговия зародиш до неговото положение сега, добави депутатът.

Второ, нашият кмет на ГЕРБ и ГЕРБ са решили да дадат тази договорка на съда, който е способен да реши до каква степен тя е законна и какви учредения има, добави Тома Биков.

По-рано през днешния ден " Демократична България " и " Продължаваме Промяната " обявиха на брифинг, че внасят искане за основаване на краткотрайна парламентарна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия към " харизването " на Пловдивския панаир на Георги Гергов, почетен консул на Руската федерация в Пловдив.

Виждаме поръчките на ГЕРБ да се борят с корупцията да се сплотяват по евроатлантическа линия, само че когато става дума в действителност да се подхващат дейности, виждаме и проблема с Пловдивския панаир, разяснява Никола Минчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР