Първият уикенд на февруари идва с ледения дъх на Малък

...
Първият уикенд на февруари идва с ледения дъх на Малък
Коментари Харесай

Уикенд календар: Шоколадов маратон и музика

Първият уикенд на февруари идва с ледения мирис на Малък Сечко, само че и доста стоплящи сърцето и тялото събития. За всеки усет – от изкуство, музика или събития за личностно развиване – не пропускайте да си починете като се изключите от рутината, срещнете приятни хора и се впуснете в тези действия, които ви карат да чувствате себе си.

Hot Chocolate 5км Run

Кога: 4 февруари 10 ч. 

Къде: Южен парк, София

В съботния предиобед организирайте си потребен и апетитен маратон. Второто шоколадово тичане се провежда дружно с специалистите на шоколада и хора, които си слагат за цел да промотират здравословния и деен метод на живот и в частност да поддържат спортни и бегачески начинания в България.

В 10:00 ч. уредниците канят участниците в Южен парк на постоянно същинско с парещ шоколадов край! С други думи: на финала, ще ви чака чаша парещ БИО шоколад и яка лотария!

В този ден в София Западен, Варна, Бургас и Пловдив, отново ще се бяга един тип “шоколадово ” - на финала ще бъдат изтеглени по 20 късметлии за всеки парк, които ще си тръгнат с опаковка от най-вкусните шоколади на марката! Вижте.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР