Първият солов кралски проект на Меган Маркъл е изключително успешен.

...
Първият солов кралски проект на Меган Маркъл е изключително успешен.
Коментари Харесай

Кулинарната книга на Меган Маркъл е бестселър в Амазон

Първият солов кралски план на Меган Маркъл е извънредно сполучлив. Книгата с предписания на някогашната актриса се подреди на едно от челните места в класацията на "Амазон " за най-добре продавани книги, заяви "Контакт Мюзик ", цитира Канал 3.

В серия от фотоси най-новият член на кралското семейство може да се види по какъв начин се смее и се майтапи с други дами в Обществената кухня Хубб основана наоколо до кулата в Западен Лондон.

Херцогинята е и на корицата на книгата и изяснява по какъв начин е срещнала дамите от общността през януари 2018 година и е решила, че би трябвало да помогне с финансирането на това кухнята да може да е отворена за повече от два дни през седмицата.

От двореца споделиха, че дамите зад плана са решили да се съберат и да подготвят прясна храна за своите фамилии и за съседите си и по този метод да оказват помощ на общността да се свърже, излекува и огледа напред, посредством храната.

Меган е написала предговора на книгата „ Заедно: Кулинарната книга на нашата общност”, която измести от първото място в класацията на Амазон Джоан Роулинг с книгата ѝ Смъртоносно Бяло, написана под мъжкия псевдоним на авторката.

„ Ние готвихме ястията, с които бяхме израснали, нямаше напрежение и рецептите постоянно работиха, тъй като бяха правени толкоз доста пъти… Разменяйки си и фамилни предписания и моментите на смях ни даваха чувството за нормалност и дом”, пишат в предговора дамите от Обществената кухня Хубб.

„ Кръстихме се Обществена кухня Хубб, с цел да отпразнуваме това, което усещаме всякога, когато се забележим – хубб на арабски значи любов”, написа още в предговора.

Меган е помогнала на групата да се свърже с издател, а нейната кралска фондация е помогнала със законовите и административните проблеми.

Принц Хари ще участва на церемонията по формалното показване на книгата в двореца по-късно тази седмица.

View this post on Instagram
The Duchess of Sussex is supporting a new charity cookbook, which celebrates the power of cooking to bring people together – visit the link in our bio or our #IGTV channel to watch the full film. #CookTogether ‘Together: Our Community Cookbook’ showcases over 50 recipes from women whose community was affected by the Grenfell Tower fire. The proceeds from the book will support the Hubb Community Kitchen, enabling it to stay open and to thrive.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Sep 17, 2018 at 2:02am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР