Първият полет е заплануван на 21 януари следващата годинаДва редовни

...
Първият полет е заплануван на 21 януари следващата годинаДва редовни
Коментари Харесай

Летище Пловдив договори полети до Истанбул с турска авиокомпания

Първият полет е заплануван на 21 януари идната година

Два постоянни полета седмично ще бъдат изпълнявани от Истанбул до Пловдив и назад. Това беше контрактувано на среща сред управлението на пловдивското летище и представителите на турска нискотарифна самолетна компания.

Самолетите ще кацат на азиатското летище " Сабиха Гьокчен “, откъдето има стотици благоприятни условия за прехвърляне на полет до разнообразни елементи на света, в това число до десетки дестинации в Европа и Азия.

" Изключително сме щастливи, че в къси периоди договорихме стартирането на постоянната авиолиния Пловдив-Истанбул. Това е облекчение за туристите, които желаят да посетят града, а и българите без проблем ще летят по този метод до стотици дестинации посредством прехвърляне на Истанбулското летище ", разяснява ръководителят на Съвета на шефовете на летищеПловдив Дойчин Ангелов, предава

Линията се чака да бъде атрактивна и за арменската общественост в Пловдив, защото има комфортна връзка с полети до Ереван.

Първият полет е заплануван на 21 януари идната година. Прогнозната стойност на билета е 70 евро в посока.

Междувременно този месец летище " Пловдив " дава старт на зимната стратегия с нови чартърни полети. Осем ще са те от Анталия и Измир до Пловдив и ще се правят до началото на месец февруари. Втората стратегия е от Белфаст, Северна Ирландия и започва на 20 декември. Полетите ще са 17, като ще продължат до 26 март. Туристите, които ще бъдат привлечени от тези стратегии, са главно за зимните ни курорти.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР