Първият по рода си Латино пикник (Latino Picnic) ще се

...
Първият по рода си Латино пикник (Latino Picnic) ще се
Коментари Харесай

На Латино пикник канят в Цигов чарк

Първият по рода си Латино пикник (Latino Picnic) ще се състои на 20 юли, събота, на язовир " Батак ". Събитието дава обещание да придвижи духа на кубинската столица Хавана в Цигов чарк, където ще господстват огнените танци и музика, показани от едни от най-хубавите латино музиканти и танцьори в страната. На проявата ще заложат също на тематична храна и питиета. И всичко това - на фона на страхотна панорама.

Забавленията стартират в 15 ч. с осъществяване онлайн на кубинската певица Долорес Естрада (Dolores Estrada), която има стотици представления зад тила си като част от световноизвестния шоубалет Internacional Varadero. След това на сцената ще се качи партньорката на известния английски салса инструктор Moe Flex - танцьорката Таня Тончева, която е приготвила атрактивни стъпки и латино придвижвания, подобаващи както за начинаещи, по този начин и за напреднали.

Участник в Латино пикника е и Димитър Лазаров-De Fuego - интернационален първенец по салса и създател на една от най-големите танцови школи у нас. Освен това той е артист и основател на музикалната тайфа De Fuego Orchestra, с която на събитието ще извърши известни латино шлагери, както и най-новата му ария " За една нощ " (Por Una Noche) в дует с Алфредо Торес.

Организаторите на събитието предлагат всички, които желаят да участват, да си носят постеля, шапка или чадър, както и комфортни обувки. Идеята за Латино пикник принадлежи на пиар и продуцентската компания Plovdiwood Ent., взаимно с De Fuego Present, с поддръжката на Община Батак и др.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР