Първият плейофен мач за влизане в груповата фаза на Лигата

...
Първият плейофен мач за влизане в груповата фаза на Лигата
Коментари Харесай

Впечатляващ гол на Хасими Фадига в последната минута донесе равенство на Левски срещу Айнтрахт

Първият плейофен мач за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите сред Левски и Айнтрахт Франкфурт приключи при резултат. Хасими Фадига донесе равенството на отбора си с впечатляващ гол в последната минута.

Гостите поведоха в резултата още в 6-ата минута. След висока преса " орлите " лишиха топката от краката на Асен Митков в половината на " сините ". Рандал Коло Муани бе оставен непокрит в наказателното поле и с компактен удар откри резултата.

Домакините имаха отлична опция да изравнят резултата преди почивката. Роналдо пропусна да се разпише на празна врата, като удара му от вътрешността на вратарското поле попадна в ръцете на Кевин Трап.



След паузата възпитаниците на Николай Костов се задоволиха с притежанието на топката на Националния стадион " Васил Левски ". Натискът на столичани се отплати чак в добавеното време. Хасими Фадига насочи компактен удар от над 30 метра, който попадна тъкмо в сглобката на близкия горен ъгъл. Това бе и единственият прецизен удар през втората част.

Реваншът на стадион " Дойче Банк Парк " във Франкфурт е на 31 август, четвъртък, от 21:30 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР