Първият официален мач на английския Манчестър Юнайтед след паузата за

...
Първият официален мач на английския Манчестър Юнайтед след паузата за
Коментари Харесай

Рашфорд: Няма време да се самосъжаляваме

Първият формален мач на британския Манчестър Юнайтед след паузата за Световното състезание по футбол предложи вълнуващо показване и ефектен гол против Бърнли, село на нападателя МаркъсРашфорд, написа организация „ Ройтерс “. 

Рашфорд се разписа на три пъти и за националния тим на Англия на Мондиал 2022 в Катар, а против Бърнли бе прецизен 57-ата минута на дуела от шампионата за Купата на лигата, оформяйки крайното 2:0. Самочувствието на 25-годишния футболист пострада съществено, след пропусната дузпа във финала на Европейското състезание през предходната година против Италия, а завръщането на Кристиано Роналдо при „ алените дяволи “ наподобява също се отрази на формата на нападателя. 
 Комфортна победа прати Ман Юнайтед на 1/4-финал за Комфортна победа прати Ман Юнайтед на 1/4-финал за " Карабао Къп "
МаркъсРашфорд бе титуляр единствено в 18 от 49 мача на Манчестър Юнайтед във всички шампионати, отбелязвайки едвам 5 гола, а отборът приключи предишния сезон бе трофей и с минимум извоювани точки във Висшата лига от 1992 година насам. Рашфорд обаче последователно върна формата си и стартира в 16 от 22 мача във всички шампионати, като се разписа 9 пъти. Той си завоюва място в селекцията на Гарет Саутгейт за Световното състезание и се записа измежду голмайсторите в мача против Иран и на два пъти против Уелс, макар че бе запаса в четвъртфиналния конфликт с Франция. Футболистът увери, че към този момент е оставил отпадането на Англия от Мондиал 2022 в предишното. 

„ Няма време да се самосъжаляваме. Трябва да реализираме положителни резултати и за благополучие през днешния ден го направихме “, съобщи нападателят на Манчестър Юнайтед след успеха над Бърнли нощес. Английският национал си заслужи похвали и от мениджъра Ерик загар Хаг. „ Отбеляза страховит гол с отличен завършващ удар. Мисля, че Маркъс е в добра форма и се надявам да остане съсредоточен “, сподели нидерландския експерт. „ Представянето му се усъвършенства от мач на мач. Очаквам да продължи по този метод “, добави Тен Хаг.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР