Първият нудистки ресторант в Париж - "О'Натюрел" затваря врати след

...
Първият нудистки ресторант в Париж - "О'Натюрел" затваря врати след
Коментари Харесай

Затварят първия нудистки ресторант в Париж, година след създаването му

Първият нудистки ресторант в Париж - "О'Натюрел " затваря порти по-късно повече от година от основаването си, заяви в. Фигаро Идеята бе взета от Лондон. Само клиентите обаче са голи, а сервитьорите - по хигиенични съображения - са с облекло. Гостите на ресторанта първо минават през съблекалня, а по-късно се озовават в зала с към 20 маси.Заведението отвори порти за феновете на непокритите човешки форми през есента на 2017 година на улица "Гравел " във френската столица. На 16 февруари тази година обаче ще бъде последната опция за посещаване.

"Затваряме по стопански аргументи. Благодарим ви, че участвахте в това премеждие. Оставаме единствено с положителни мемоари. Надяваме се да ни подкрепите и да бъдете наши посетители и през януари и февруари ", обявиха на уеб страницата на заведението създателите - Майк и Стефан Саада.

Други източници настояват, че братята Саада не са създали действителна преценка на броя на нудистите в Париж - 90% от тях са хомосексуални. Градският нудизъм не е толкоз публикуван, колкото броят на хората, които се пекат без бански костюм по френските плажове и курорти. Те не стъпват в заведения от този жанр.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР