Първият модел на Subaru, оборудван със системата e-BOXER - всъдеходът

...
Първият модел на Subaru, оборудван със системата e-BOXER - всъдеходът
Коментари Харесай

Subaru разширява още гамата на Forester

Първият модел на Subaru, оборудван със системата e-BOXER - всъдеходът Forester, добавя фамилията си със специфична версия, предопределена за феновете на действия навън. Тя е наречена Forester 4DVENTURE и е построена въз основата на петото потомство на известния японски модел.

Колата разчита на огромен брой елементи, които вършат както интериора, по този начин и екстериора ѝ по-впечатляващи. Оранжевите детайли се открояват на черния декор на предната и задната ризница, страничните профили и релсите на покрива. Черният цвят, който господства в предната решетка, акцентира фаровете за мъгла и очертава 18-цоловите алуминиеви джанти. Тези два цвята се комбинират и в специфичните обозначителни знаци e-BOXER на задната врата и под огледалата.

Дизайнът на предните фарове е с мрачен декор, правейки Forester да наподобява по-спортен и нападателен. Характерната С-образна LED светлинна еднаквост на модела се откроява още повече с помощта на този нов цветови контрастност.

Вътре в купето оранжевият цвят също играе съществена роля, като той е на декоративните детайли на вентилационните отвори и на лоста на автоматизираната трансмисия, а също по този начин украсява шевовете на таблото, кормилото, вратите и седалките. Последните са от водонепроницаем материал и дружно с водоустойчивите постелки и защитното корито на багажника защищават от неприятности при придвижване през тежки терени и в сложни метеорологични услови.

Subaru предлага за Forester 4DVENTURE цялото общоприетоо съоръжение, което до момента беше включено при топ версията на модела PREMIUM, като изключение вършат единствено кожените седалки. Те са сменени от водонепроницаема тапицерия. Няма ги също алуминиевите педали и отопляемите задни седалки. Моделът се предлага в два цвята, които още повече акцентират детайлите - Crystal White Pearl (бяла перла) и Magnetite Grey Metallic (сив металик).

Forester 4DVENTURE, както всеки различен Forester, е оборудван с най-новата задвижваща система на Subaru - e-BOXER. Тя съчетава 2.0-литров хоризонтално ситуиран бензинов мотор с непосредствено впръскване с 80% нови съставни елементи, който развива мощ от 150 к.с. и 194 Nm въртящ миг, с електромотор (16,7 к.с., 66 Nm), който е вграден в особено създадената трансмисия Lineartronic. Това разрешава по-бърза и по-гладка реакция при тръгване.

При Forester, както при всички коли от гамата на Subaru, сигурността е измежду основите цели. Тя е и сред аргументите от появяването на първото потомство до момента моделът да получи близо 100 награди. Последната от тях е Best in Class EuroNCAP 2019, което значи оптимални 5 звезди за автомобила.

В основата на модела е платформата Subaru Global Platform, която е комбинирана със системата за подкрепяне на лидера EyeSight. Благодарение на тях сигурността на кросоувъра е на оптимално високо равнище.

Новият Forester 4DVENTURE може да бъде поръчван от представителствата на Subaru в България на ориентировъчна цена от 80 000 лв..
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР