Първият глобален канал за турски драматични продукции, част от портфолиото

...
Първият глобален канал за турски драматични продукции, част от портфолиото
Коментари Харесай

Световен канал само за турски сериали у нас - slava.bg

Първият световен канал за турски трагични продукции, част от портфолиото на SPI/FilmBox, към този момент е в България с помощта на стратегическото партньорство на компанията с най-големия тв оператор в страната „ Булсатком “. Зрителите, ползващи IPTV и DTH HD услугите на „ Булсатком “, могат да открият канала – Timeless Drama Channel (TDC), под номер 444, а клиентите на DTH SD – под номер 16.

Те ще имат опция да се насладят на редица хитови сериали по новия канал, измежду които „ Справедливостта на Кара “, „ Черна обич и пари “, „ Момичето с аления шал “, „ С Русия в сърцето “ и доста други вълнуващи турски продукции. Освен TDC, четири други канала на SPI/FilmBox се причисляват към DTH услугите на Bulsatcom – FilmBox Plus HD, FilmBox Extra HD, DocuBox HD и FightBox HD. Партньорството сред двете компании включва и 3-годишно удължение на правата за лъчение на каналите на всички платформи.

„ Щастливи сме да обявим, че освен подновихме, само че и разширихме партньорството ни с „ Булсатком “ и към този момент TDC, както и четири други канала, са част от DTH услугите на тв оператора “, споделя Мурат Муратоглу, шеф „ Разпространение “ в SPI International. „ Вълнуваме се да следим триумфа на TDC по целия свят и сме сигурни, че българската аудитория също ще оцени висококачественото наличие, което каналът предлага “, добавя той.

Timeless Drama Channel e премиум канал и предлага над 600 часа забавно наличие с присъединяване на някои от най-популярните турски артисти, измежду които номинираният за премия „ Еми “ Енгин Акюрек, Къванч Татлъту, Бергюзар Корел, Фарах Зейнеп Абдуллах, Кенан Имирзалъолу и Туба Бююкюстюн. TDC е един от най-бързо разрастващите се канали с фокус напълно върху трагичния род в света, доближава до 5 милиона семейства в 14 страни и продължава да усилва въздействието си по целия свят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР