Първият епизод Тревожни сигнали на изоставане и проблеми в развитието

...
Първият епизод Тревожни сигнали на изоставане и проблеми в развитието
Коментари Харесай

“Новите родители“ стартира свой подкаст

Първият епизод „ Тревожни сигнали на закъснение и проблеми в развиването на детето “ е с посетител Станислава Чуринскиене.

" Ние, основателите на уеб страницата „ Новите родители “, знаем, че да си родител е сложна задача. Знаем и че това е най-продължителният житейски план, обвързван с ежедневни провокации и доста въпроси за развъждането и възпитанието на нашите деца ", пишат създателите на плана.

" Затова стартираме подкаст, в който ще приказваме по значими за всички нас тематики с специалисти в разнообразни области от детското образование и развиване. "

" Мисията ни с този план е по още по-достъпен метод да бъдем до вас, когато изпитвате съмнения при решаването на разнообразни проблеми. Да разпространяваме модерни практики за развъждане и образование на децата. Да сме потребни на вас, огромните, с цел да бъдете мощни, уверени и осведомени родители - по този начин и дребните ще получат най-хубавото, което те заслужават. И дружно да реализираме фантазията на всеки родител – да има щастливо, свободно и разрастващо се дете. Дете, което някой ден да се трансформира в един от „ хвърчащите хора “. "

Снимка: Tatyana Tomsickova Photography / Getty Images

Като родители с боязън и паника следим развиването на детето си от самото му раждане, четем литература, съпоставяме...

Как ще реагира на усмивката на мама, по кое време ще каже първото „ агу “, ще седне ли устойчиво и по кое време ще направи първите си уверени крачки?

Една от най-честите паники е дали то се развива добре, дали покрива нормите за своята възраст или изостава.

Нека дадем думата на специалиста по ранно детско развиване Станислава Чуринскиене, с цел да научим кои са тревожните сигнали и какви експерти е добре да търсим.

Водещи на поредицата са Веселина Мончева и Десислава Балканска

Приятно слушане!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР