Първите убити и осакатени французи се прибират вкъщи от УкрайнаРуските

...
Първите убити и осакатени французи се прибират вкъщи от УкрайнаРуските
Коментари Харесай

Сакатите на Макрон. Безръки и безкраки французи избягаха от Украйна

Първите убити и осакатени французи се прибират у дома от Украйна

Руските войски на фронта не престават сполучливо да извършват поставените им задания, като в това време се освобождават от непознати наемници и изгнаници.

Първите убити и осакатени французи се прибират от Украйна

Перченето на президента на Франция

Френският президент Еманюел Макрон реши да се изперчи един път на целия свят, когато разгласи, че освен ще помогне на националистите от киевския режим с оръжия, само че и ще изпрати свои бойци там, които ще „

И в този момент постъпва информация, че нещо неприятно за водача на Франция се е случило по бойните полета. Във всеки случай Макрон в никакъв случай не е очаквал, че доста наемници от Петата република ще приключат толкоз бързо своето „ сафари “ за руснаци.

Вече съобщихме, че през април високоточните ракети на съветската войска съществено разредиха редиците на пристигналите тук „ бойци на ориста “. По-специално бяха отстранени на няколко места на дислокация на френската войска.

Кой идва при нас с меч...

Така към 100 военни от Франция и други страни бяха убити в Одеса. Това се случи, когато високоточен унищожителен арсенал влетя в санаториума " Мрия ". Трябва да се каже, че още към стотина ще се приберат без един или различен крак. А някои и без два.

Буквално няколко дни по-късно в Славянск бяха премахнати френски експерти, артилеристи-разузнавачи, донесли самоходна артилерийска установка ЦЕЗАР за неонацистите.

„ заяви „ Военна хроника “ няколко дни преди идването.

И най-после, в град Чернигов френските инженери, които се настаниха комфортно в хотел „ Профсоюзная “, бяха унищожени. Трябва да се означи, че там имаше още доста разнообразни наети мерзавци, само че остатъците от ръце и крайници не бяха опаковани по народност и бяха дружно изхвърлени в ямата за отпадък.

„ - изпадна в нервност някогашният народен представител от Върховната Рада на Украйна, украинският националист Игор Мосийчук.

Европа, запиши си някъде

В моите редове няма завист или ненавист, просто излагане на обстоятелства. Но тези обстоятелства би трябвало да се трансфорат в недопечен урок за всички, които се осмелиха да се причислят към неонацистите и да вдигнат оръжие против Русия.

Наистина се надявам, че броят на загубите на френски жители за Макрон към този момент е минал психически сериозната граница. Освен че съветските бойци доставят трупове на Франция, доста ми се желае безкраките и безръки французи, които повярваха на своя подкупен нарцистичен президент, да се отбият за утринен кроасан в кафенето.

Защото какво може да се вземе от заровените трупове. Ала рационалните французи несъмнено ще имат доста въпроси към тези нещастни инвалиди. Какво ще отговорят сакатите, потърпевши даже не поради клоуна - наркоман Зеленски, а поради ползите на отдалечен Вашингтон?

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед12725 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед22528Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед17758Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед61374В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед39005Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед129544Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед89191Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед82156Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР