Първите сблъсъци на жълтите жилетки с полицията в центъра на

...
Първите сблъсъци на жълтите жилетки с полицията в центъра на
Коментари Харесай

Полицията използва газ срещу протестиращи в Париж, има и задържани

Първите конфликти на " жълтите жилетки " с полицията в центъра на Париж приключиха със задържане на двама души, а силите на реда са употребявали газ против участниците в митинга, съобщи ТАСС.
 
 БГНЕС

По данни на телевизия " Се нюз " група стачкуващи се пробвали да раздерат полицейския кордон на площад " Шарл де Гол ". Доста дълго време няколко души крещели по служителите на реда от непосредствена непосредственост до тях, а стачкуващи хвърляли предмети по полицейската верига.
 
 БГНЕС

Медията не е снимала момента на ареста, само че площадът, където е ситуирана Триумфалната арка, е обхванат в пушек от газови гранати. Малки полицейски отряди се пробват да не позволен най-активните стачкуващи на тротоара.-->

 БГНЕС

По-рано телевизия " Бе еф ем " заяви, че министърът на вътрешните работи Кристоф Кастанер е дошъл на Шан-з-елизе, с цел да поддържа служителите на реда в кордона, проведен преди идния митинг на " жълтите жилетки ". Полицията отдели част от булеварда през днешния ден рано сутринта и рестриктивните мерки ще бъдат в действие до на следващия ден вечер.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР