Първите пътници от Европа започнаха да пристигат в Италия, след

...
Първите пътници от Европа започнаха да пристигат в Италия, след
Коментари Харесай

Италия облекчава мерките за влизащи в страната

Първите пасажери от Европа започнаха да идват в Италия, откакто държавното управление анулира условието за карантина, обвързвана с ковид, за пасажери от Европейския съюз, Англия и Израел, съобщи Асошиейтед прес.

Хората, идващи през днешния ден с полет от Гърция трябваше да показват отрицателен тест за ковид, преди да се качат на самолета. Сред тях бе гръцкият екскурзиант Арис Мандатакис, който сподели, че отпадането на карантината е отлично нещо. Той сподели, че още веднъж може да се почувства като " естествен човек ".

Италия разгласи предходната седмица, че разхлабва условието си за карантина поради COVID-19 за пасажери от Европейски Съюз, Англия и Израел в опит да даде подтик на тежко засегнатия от пандемията туристически бранш.

Страната бе въвела петдневна карантина за пасажери от Европейски Съюз, с цел да ограничи пътуванията по Великден и да демотивира италианците да се възползват от малката врата в разпоредбите, с помощта на която беше по-лесно да се пътува в чужбина, в сравнение с да вземем за пример от Рим до Милано, отбелязва АП.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР