Първите футболни обувки на Стоичков, бутонки на Луис Суарес и

...
Първите футболни обувки на Стоичков, бутонки на Луис Суарес и
Коментари Харесай

Благотворителен търг на галавечерята в чест на Христо Стоичков

Първите футболни обувки на Стоичков, бутонки на Луис Суарес и Жерар Пике, фланелка и вратарски ръкавици на Хорхе Кампос и други други сувенири ще могат да закупят гостите на тържествената галавечеря в чест на именития футболист в Плевен.

Събитието е част от лятното турне за показване на биографията на Камата - написаната в съавторство със спортния публицист Владимир Памуков книга " Христо Стоичков. Историята ".

Стоичков и Памуков гостуват в Плевен на 26 юли, а събраните средства ще отидат в интерес на Фондация " Св. Иван Рилски " - Плевен. Тя ще ги употребява за закупуване и даряване на импланти на дами с карцином на гърдата, мобилна стоматологична помощ в дребните обитаеми места и даряване на зъбни протези на обществено слаби възрастни хора. Домакин на събитието е плевенската верига заведения за хранене и магазини LIFE, а съорганизатор - издателство " Софтпрес ", което разгласява биографията на Камата.

Стартът бе даден в събота в Панагюрище, където Христо Стоичков посети мината на " Асарел Медет " и свери мерника си с пушка на стрелбищен комплекс " Оптикс " в града и мина през Стара Загора, където футболистът посети и поделението, в което е служил, придружаван от ротния си пълководец Атанас Ангелов.

На 23 юли в Петрич пък Камата откри ново футболно игрище, на което да упражняват локалните футболни гении.

Биографията на Модерния ляв е същински феномен за родното книгоиздаване и към този момент има над 50 000 продадени екземпляра единствено 9 месеца след излизането си.
 Христо Стоичков връчи имитация на
Христо Стоичков връчи имитация на " Златната топка " на кмета на Каварна

Камата пък получи месингова статуя на Хан Аспарух
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР