Първи случаи на заразени с коронавирус медици са регистрирани и

...
Първи случаи на заразени с коронавирус медици са регистрирани и
Коментари Харесай

Първи случаи на заразени с Covid медици в болницата в Троян

Първи случаи на инфектирани с ковид медици са регистрирани и в общинската болница в Троян. С позитивни проби са двама лекари и четири медицински сестри. Заради неналичието на личен състав е затворено Неврологичното поделение на Ловешката болница, откакто още една здравна сестра е с позитивна проба, а преди три дни измежду инфектираните бяха и трима лекари от отделението, заяви БНР.

Броят на инфектираните в Ловеч и Троян продължава да се усилва с бързи темпове. За последното денонощие от новорегистрираните 54 случая на инфектирани с ковид в региона 34 са в Ловешко и 14 в Троянско.

Продължава да пораства броят на заболелите и в ловешкото село Малиново, където с позитивни проби са още четирима локални поданици.

В лечебни заведения са признати за лекуване 12 души.

Още една здравна сестра от Неврологията в Ловешката болница е инфектирана и отделението е затворено за неопределен срок поради неналичието на личен състав, откакто преди три дни с позитивни проби там бяха трима лекари и здравна сестра.

Пациенти с неврологични проблеми ще бъдат насочвани към МБАЛ - Троян.

С позитивни проби са и преподавател от ОУ “Христо Никифоров “ и възпитаник на 14 години от Езиковата гимназия в града, само че те не са посещавали образователните заведения през последните 48 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР