Първи ден от международния турнир по лакрос за купа София,

...
Първи ден от международния турнир по лакрос за купа София,
Коментари Харесай

Отличен български старт на купа София по лакрос

Първи ден от интернационалния шампионат по лакрос за купа " София ", проведен от Българската федерация по лакрос, и първи български победи!
В извънредно трагичен мач тимът на Bulgarian Khans се оправи с 5:4 със City of Stoke. Безспорно мачът протече на доста бързи обороти и беше приятност за окото, само че българският отбор сподели малко повече ловкост и предпочитание за победа.

В идващия мач конспирация нямаше. Тимът на Chichko Lax смаза гостите от Сърбия Belgrade Zombies с 14:4, което даде огромно преимущество в груповата фаза на Chicko Lax.
След това на терена още веднъж излезе Bulgarian Khans, като този път нашите момчета бяха още по-убедителни - 9:0 против Istanbul Sultans. Явно сложният триумф в първия мач послужи като добра загрявка и българите несъмнено изглеждаха като машина, която почва да работи на цялостни обороти.

В идната среща, сред City of Stoke и Chichko Lax, Chicko Lax демонстрираха класата си и завоюваха с безапелационното 8:0, очевидно показвайки, че ще гонят единствено първото място и нищо друго. А гостите от Сърбия Belgrade Zombies демонстрираха че първия им мач не е сломил духа им и записаха първата си победа против Istanbul Sultans с резултат 9:1.
Първия ден беше изпълнен с страст и положително въодушевление като всички играчи бяха подготвени за игра, това ще се чака и в идващите дни. Втория ден стартира с мач сред явните любимци Bulgarian Khans и Chichko Lax. В 12:30 часа ще е последният мач на българите в груповата фаза - против Belgrade Zombies. Напомняме, че в груповата фаза единствено последният няма да продължи напред - към този момент това са момчета от Istanbul Sultans.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР