Първи арести на Орлов мост. Заради възрастна жена, която се

...
Първи арести на Орлов мост. Заради възрастна жена, която се
Коментари Харесай

Провокации на Орлов мост, арестуваха Петър Кърджилов


Първи арести на Орлов мост. Заради стара жена, която се пробвала да изрази неодобрение от блокирането на булевардите в София. Получила нападателен отговор от стачкуващите.

Млад мъж е арестуван от полицията, дамата също е отведена в районното. Според БГНЕС задържаният е Петър Кърджилов, станал обществено прочут като пиар на някогашната кметица на Младост Десислава Иванчева. Той също бе измежду упрекнатите по делото за подпук и деен във Facebook със фотоси и постове за отношението на Министерство на вътрешните работи и проверяващите към Иванчева.

Кърджилов е арестуван, откакто плиснал чаша с вода в лицето на стара жена. Тя пък се възмущала, че кръстовището е блокирано и декларирала, че е гласувала за ГЕРБ. " Не съм провокаторка, не сте вие тия, които ще ми кажете от кое място да мина. Това е на София, не е на вас ", обяснила дамата.

Протестиращите настояват, че дамата от един час обикаля Орлов мост и псува протестиращите, размахва бастун и даже ги замеря с него. Това е провокирало по-острата реакция на задържания Кърджилов. Според полицията той е залял дамата с течност от чаша.

Задържаният пък съобщи, че го боли.

Това не е първото задържане на Кърджилов. Миналата година против него имаше дело за безчинство. То бе формирано, тъй като след произнасянето на 20-годишната присъда на Иванчева на първа инстанция той извика в коридора на спецсъда: " Гадна, мръсна мафия! Изчезвайте от тоя съд, не сте почтени за този съд ".

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР