Първата среща мина добре. Беше ти приятно в компанията на

...
Първата среща мина добре. Беше ти приятно в компанията на
Коментари Харесай

Мъжът кани на втора среща жената тогава, когато я харесва

Първата среща мина добре. Беше ти прелестно в компанията на този мъж. Чувстваше се повече от добре с него. Не усети по кое време мина времето. Часовете, прекарани дружно ти се сториха като един момент. Миг, който искаш да изживееш още веднъж. Не може да го скриеш. Този мъж толкоз доста ти хареса, че тръпнеш в очакване да го видиш още веднъж. Но има един проблем – не знаеш дали той се е чувствал прелестно в твоята му компания. Ще те предложения ли още веднъж на среща? Жена си. Консервативна си. Или може би си по-притеснителна. И това те стопира ти да си тази, която първа да го предложения да излезе с теб. Чакаш той да го направи. Защото е мъж. А ти си жена. И следваш правилото – дамите в никакъв случай не пишат първи.

И какво ще се случи в случай че той не почувства това, което и ти? Предразсъдъците ти те стопират да го попиташ. Но неяснотата те побърква. Ние сме тук, с цел да ти помогнем. И да сложим завършек на мъчителните подозрения, които имаш.

Представяме ти знаците, по които да познаеш ще излезеш ли с него за повторно на среща. Чети деликатно. И резервира успокоение. Защото не си за изпускане!

Той се е срамувал да те предложения на първа среща

Още при първата покана, която ти е отправил се е срамувал извънредно доста. Той не е от мъжете със самочувствие, които без проблем канят дамите да излязат с тях. Притеснява се от теб. И не желае да изтълкуваш неправилно поканата му и желанието да те види. Затова не бързай със заключенията, когато се бави с втората покана. Може би желае, само че не знае по какъв начин да подходи. А желае да е допустимо най-внимателен, тъй като е същински джентълмен, който почита дамата, с която излиза.

Това, което би трябвало да случи – ще се случи

Не насилвай нещата. Това, което би трябвало да стане – ще стане. Без доста чудене. Без предварителни проекти. Когато си тръгнеш от първата среща и имаш възприятието, че нещата ще потръгнат и ще имате още доста срещи – сигурно е по този начин. Интуицията, изключително женската, в никакъв случай не би подвела човек. Ако и на двамата ви е прелестно, когато прекарвате време дружно, сигурно ви предстоят още доста моменти дружно. Бъди търпелива и положително настроена.

Нервен на първата среща

Ако на първата ви среща той е бил нервозен и стеснителен, сигурно не си му безразлична. Държал се е по този начин, тъй като се е тормозил от теб и от това по какъв начин ще се показа и по какъв начин ще наподобява в твоите очи. Искал е всичко да бъде повече от съвършено и да се чувстваш прелестно и удобно.

Ще ти прави похвали

Първата среща е предходна повече от прелестно. Той не е спирал с комплиментите, казани по учтив метод, сдържан в приказките, без да ги изтълкуваш неправилно. Този мъж несъмнено те харесва. А щом е по този начин, няма от какво да се притесняваш. Много скоро ще получиш втората си покана за среща от него. И тогава без да се чудиш я приеми. Защото те чакат десетки такива предложения, когато мъжът изпитва благосклонности към теб.

Физическа фамилиарност на първа среща

Няма нищо неправилно в това. Не те съдим или подлагаме на критика. Но първите срещи, които приключват в леглото, може би са и единствените такива. Тоест в случай че се отдадеш на мъжа, с който си изляза от първия път, вероятността да задържи интереса си към теб и да те предложения още веднъж на среща е доста дребен.

Ако има планове да продължи да се среща с теб, даже няма да те допре. Ще желае да те опознае и няма да спре да те разпитва за живота ти. Винаги си проличава, когато един мъж желае единствено да си легне с теб и когато желае освен това.

Не поглежда телефона си, когато сте дружно

О, да! Само приятната компания би победила пристрастяването към телефоните. Ако по време на първата ви среща той не е погледнал към мобилния си, сигурно се усеща повече от прелестно с теб. Не му е скучно и не изпитва потребност от виртуалните развлечения. Това е от основно значение за развиването на вашите връзки. Ако той се усеща прелестно в твоята компания, няма по какъв начин да имате единствено една среща. Не би го позволил. Той ще желае да продължи да се вижда с теб и да се опознаете. Защото те харесва и не желае да те губи.

Винаги си проличава, когато един мъж те харесва. Той ще направи всичко допустимо, с цел да излезе с теб. Няма значение какъв брой ангажиран е. Нито пък, че се тормози от отговора ти. Мъжете не са такива. Те не се тормозят да създадат опит и да поканят дамата, която харесват на среща. А в случай че тази среща и жена им харесат – сигурно ще има още доста срещи. С нея.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР