Първата среща между мъж и жена винаги е била стресов

...
Първата среща между мъж и жена винаги е била стресов
Коментари Харесай

Забавни неща, за които да си говорите на първа среща

Първата среща сред мъж и жена постоянно е била стресов миг и за двамата. Преди да отидете в уговорения час, си мислите по какъв начин можете да бъдете занимателна, истинска и да се харесате на другия, с цел да не се окаже тази среща и последна. В случай, че вие харесате доста събеседника си, ще имате още по-голямо предпочитание да се визиите добре и може би това да бъде началото на нова връзка. Има доста тънка граница сред това да бъдете занимателна с тематиките, за които говорите на първа среща и да предизвикате неприятно усещане в другия човек.

Говорете за кино лентата, който неотдавна сте гледала. Ако по някакъв шанс на първата ви среща ще гледате филм, преди да вечеряте да вземем за пример, тогава това е идеално. Ако гледате някой нов филм преди да хапнете, ще имате мотив да повдигнете тематиката за това какви филми обича той да гледа, вместо да играете нервно с храната си и да се чудите какво да кажете. Не губете време в очакване кой ще стартира диалога първи. Попитайте го какво му е харесало във кино лентата или споделете коя е обичаната ви част. След като започнете диалога, ще бъде мъчно да спрете.

Задайте общ, само че забавен въпрос. Това е първата среща, тъй че не можете да избягате от общоприетите въпроси, които нормално задавате. Можете да питате в кой университет учи или какво работи, какви неща обича да прави в свободното си време. Преминавайте през няколко тематики, с цел да може диалогът ви да върви без дълги паузи, които да провокират неудобно безмълвие.

Разберете какви са заниманията му. Подходете по-заобиколно, когато навлизате в по-лични въпроси по отношение на метода му на живот и какво обича да прави. Не водете пресечен разпит, а сега, в който ви отговори, споделете вашето мнение, като по този метод ще задълбочите диалога и може да научите още забавни неща за индивида насреща.

Говорете за храната, която обичате. Не се колебайте и попитайте дали храната му харесва. Обърнете косата си на едното рамо, бъдете уверени и споделете с него за какво първо сте поръчали това ядене. Искате да извършите първо положително усещане, тъй че му покажете, че мисленето ви не е незадълбочено. Вие сте повече от това, което наподобява на пръв взор – не просто сте красива, само че и сте приятна компания, с която той може да приказва на доста разнородни тематики. Накарайте го също да го види.

Поинтересувайте се кое е най-забавното нещо, което той в миналото е правил. След като започнете диалога, е време да го задържите на повърхността. Ако смятате, че след неговия отговор ще последва безмълвие,  задайте различен въпрос, като даже може да промените тематиката.  Ако го попитате за най-смешното, което в миналото е правил, освен ще му донесете щастливи мемоари, само че и ще ви помогне да го опознаете в допълнение. Също по този начин е още един късмет за вас да изберете друга тематика, с цел да разширите в допълнение диалога. Потърсете дали имате нещо общо като да вземем за пример, в случай че е бил на ски в някой курорт, дали и вие не сте ходили в миналото там. В никакъв случай не лъжете за някое прекарване или че сте били на някое място, тъй като това доста елементарно може да се усети от него и да ви сътвори облик на жена, която не споделя истината.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР