Първата ракета на България в тениса Григор Димитров (№18 в

...
Първата ракета на България в тениса Григор Димитров (№18 в
Коментари Харесай

Григор Димитров започва от II кръг във Вашингтон

Първата ракета на България в тениса Григор Димитров (№18 в света) е подложен под №5 на шампионата на корав корт във Вашингтон (САЩ) и ще стартира непосредствено от II кръг присъединяване си в конкуренцията от категория " АТР 500 ". Шампионът в американската столица ще бъде излъчен през идната седмица (1-7 август).

31-годишният хасковлия ще научи своя първи противник най-рано в понеделник, когато стартират мачовете от I кръг. Димитров чака спечелилия от дуела сред Адриан Манарино (Фр, №78 в ранглистата) и участващия с " уайлд кард " представител на домакините Брадли Клан (№812).

Българинът е в най-долната четвъртинка на схемата с 48 тенисисти. Най-високо подложен в нея е №2 Хуберт Хуркач (Пол), като възможна среща със международния №11 е допустима на 1/4-финалите в IV кръг. Под №1 в шампионата е руснакът Андрей Рубльов (№8 в света).

За Григор това ще бъде първо публично присъединяване след " Уимбълдън " в края на юни, когато поради разтежение бе заставен да се откаже във II сет от мача в I кръг против Стив Джонсън (САЩ). Преди два дни най-хубавият ни тенисист увери, че е изцяло възобновен от контузията и е подготвен да се завърне на корта.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР