Първата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан на

...
Първата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан на
Коментари Харесай

Гришо ще играе 2 мача срещу Молдова

Първата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан на България на шампионата АТП Къп, взе основно решение преди втория мач на нашите в Сидни - против Молдова. Организаторите на шампионата оповестиха, че Гришо още веднъж ще играе в тандем с Александър Лазаров. Играещият ни капитан е избрал още веднъж да си партнира с третата ни ракета след сензационната им победа над Джейми Мъри и Джо Солсбъри . Двамата бяха страховит тандем, макар че играха за първи път дружно, само че надвиха против опитните британци. След часове Димитров и Лазаров още веднъж ще излязат дружно на корта против молдовския дует Раду Албот и Александър Козбинов в серията сред двата състава от група C.
Стартът на разногласието с Молдова ще даде Димитър Кузманов. В 1:00 часа след среднощ Мико се изправя против Александър Козбинов, който сега е 818-и в международната класация, а към 3 часа би трябвало да стартира срещата на Григор Димитров с Раду Албот. 30-годишният противник на Димитров е първа ракета на Молдова и се намира на 46-ата позиция в ранглистата.
Григор показа какво е споделил на съотборниците си преди мачовете против Англия.
„ Няма късмет да забравим това, което изживяхме. Просто им споделих: „ Момчета, това елементарно може да се трансформира в исторически миг за нас. Нека го създадем и да го запомним “, показа Димитров пред atpcup.com, откакто той и Алекс Лазаров надиграха Мъри и Солсбъри в решаващата борба на двойки. „ Ето по тази причина сме тук. Затова играем. Мисля, че тази конкуренция бе страховит старт за нас, необикновено начало на годината, започнахме по страховит метод. Но всичко, което желая да кажа е, че съм в действителност горделив с момчетата “, добави първата ракета на България.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР