Първата дама на САЩ Джил Байдън ще бъде сред връчващите

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън ще бъде сред връчващите
Коментари Харесай

Бионсе срещу Адел в битката за „Грами” в неделя

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън ще бъде измежду връчващите оценки на идната гала за премиите, а някогашният водещ на се завръща, с цел да води премиите за трети следващ път. В изявление за  Ноа означи, че част от тръпката е да получиш шанса да започнеш да импровизираш и да ангажираш публиката, само че постоянно „ в услуга на шоуто “. „ Всеки е там, с цел да си прекара добре. Това е шоу за награди, само че също по този начин е и един от най-великите концерти, на които в миналото ще имате опция да отидете “, добави той.

Организаторите на водещите музикални оценки оповестиха, че статуетки-грамофончета на спечелилите ще връчват звезди като рапърката Cardi B , поп сензацията Olivia Rodrigo , артистът Дуейн Джонсън , актрисата Вайола Дейвис , артистът и комедиант Били Кристъл , комикът Джеймс Кордън , канадската поп изпълнителка Shanaya Twain .
               

Номинациите за премиите " Грами " бяха оповестени през ноември. Най-много - девет на брой, получи поп иконата Beyonce , изравнявайки върха на брачна половинка си, рапъра Jay-Z , за най-номиниран реализатор в историята на оценките. Двамата имат общо по 88 номинации.

Наградите ще бъдат раздадени за 65-и път на гала в Лос Анджелис на 5 февруари. А нищо не прави вечерта на церемонията по този начин специфична като протичащото се на сцената, а изпълнителите за тазгодишното шоу на годишните награди най-сетне към този момент са ясни. Много звезди ще преминат по аления килим на премиите " Грами " в неделя вечерта в Лос Анджелис, а иконите Adele и Beyonce още веднъж ще се изправят една против друга.
               

А кои звезди ще забележим на сцената, вижте на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР